Med SKRR, Tarfield og Gautokeino!

SKRR

SkRR (uttales “skurr”) er et Oslo-basert musikkollektiv som jobber med eksperimentelle elektroniske uttrykksformer, lydprogrammering, komposisjon og produksjon av elektronisk musikk. Kollektivets medlemmer har ulik bakgrunn fra uttøvende musikk, komposisjon, musikkteknologi og studioteknikk.      SkRR vil presentere sitt aktuelle prosjekt “SkRRs Elektroniske Langbord” på Klubb Kanin i Trondheim den 12.2.10. Langbordet er dekket opp med SkRRs hjemmeutviklede programvare, livesampling, instrument-maskin-interaksjon og en rekke andre uforutsigbare elementer. Vel møtt!

I tillegg vil SkRR opptre med sitt langbord på PERFORM senere på kvelden hvor de med mulige gjester skal utføre et eksperiment i live-sampling av og improvisasjon med det lydlige miljøet fra flere av installasjonene som vises på festivalen som basis for komposisjonen.  Det anbefales selvfølgelig KK-publikumet å stikke dit etterpå og også få med seg dette.

TARFIELD

Tarfield er et splitter nytt prosjekt bestående av medlemmer fra Swamps Up Nostrils og MRTNPLMR.  Uttrykket er enda ikke satt i stein(da det er som navnet tilsier heller satt i tjære), men det spekuleres sterkt i at det dreier seg om seige, dronete saker med mørke undertoner.

GAUTOKEINO

Gautokeino sies å være en slags slagernoise.  Beskrivelser som “mongo-moog-madness” har blitt nevnt.  Psykadeliske tendenser med utsvevende sinnsforvirret bråk kan altså muligens forventes.  Dog, som med alt på klubb kanin, så er det jaggu ikke godt å si før man er der å hører hva som skjer!

Sted:  Babel,  Mellomveien 4
Dato:  12. Februar
Tid:  kl.20.00
Inngang:  GRATIS

Klubb Kanin arrangeres av TEKS i samarbeide med Babel – Visningrom for Kunst.