16.04.2009

Atelier Nord søker daglig leder/kunstnerisk leder

Atelier Nord, Oslo, søker etter en fleksibel, entusiastisk og utadvendt daglig leder med bred erfaring i mediekunstfeltet. Stillingen gir meget gode muligheter for faglig utvikling, samt spennende utfordringer i å bygge institusjonen videre i samarbeid med styret.

Stillingsannonse daglig leder/kunstnerisk leder
Atelier Nord ble opprettet i 1965 og har gjennom 45 år spilt en viktig rolle i norsk kunstliv ved å ligge i forkant av det som til enhver tid defineres som samtidskunst.  Atelier Nord er i dag en stiftelse som produserer et bredt spekter av kunstneriske prosjekter innenfor mediekunstfeltet  – fra enkeltverk og seminarer, til workshops, utstillinger og andre aktiviteter.
I tillegg tilbyr vi en rekke ressurser til kunstnere som prosjektrom, media lab, rådgivning og annen teknisk infrastruktur. Atelier Nord har tre ansatte og en stor, aktiv brukergruppe.Stiftelsen er en node i PNEK: produksjonsnettverk for elektronisk kunst og mottar årlig, offentlig driftsstøtte.

Vi ser etter en person med følgende erfaring og kompetanse:
– høyere utdanning og solid kunstfaglig kompetanse
– interesse for og kjennskap til mediekunstfeltet
– lederkompetanse og -erfaring
– utviklingskompetanse
– evne til å motivere, inspirere og engasjere medarbeiderne
– gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter
– omfattende faglig nettverk
– god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Daglig leder vil være stiftelsens øverste faglige og administrative leder, og vil rapportere til styret. Stillingen er et åremål på 3 år med mulighet for fornyelse. Noe reiseaktivitet må påregnes. Lønn etter avtale. Tiltredelse så snart som mulig.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt styremedlem Tor Andreas Gitlesen: gitlesen(a)punktoe(dot)no, tlf 90100822 eller styremedlem Synne Bull synne(a)ateliernord(dot)no, tlf 40049366.

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til linda(a)ateliernord(dot)no.
Søknadsfrist 1. mai 2009.

 

09.04.2009

God påske!