CHEFKIRK [US] / Harald Fetveit & Per Gisle Galåen DUO / Audun Eriksen

Chefkirk er Roger H. Smith fra USA. Mannen har de siste år utgitt et hopetall utgivelser på smålabler verden rundt, inkludert norske Tibprod og Krakilsk. Han har også turnert flittig rundt i USA, både som Chefkirk og med sitt samarbeidsprosjekt Insects With Tits. Han har også sideprosjektet _whALe_pLAtE_ som jobber utelukkende med 64kbt mp3 filer og de begrensninger som ligger i dette veldig komprimerte formatet.

Chefkirk jobber mye med improviserte droner og harsk elektronikk tvunget frem fra et minimalistisk oppsett bestående av no-input mixer, en sampler, og ett par effektpedaler. Uttrykket er ofte skarpt, knitrende og minimalistisk, med islag av knallhard støy og dronerier. Virkelig noe å få med seg for enhver noenlunde interresert i støymusikk, det er jo tross alt ikke hver dag Klubb Kanin har besøk fra over dammen.

I tillegg driver Roger også net-labelet http://www.controlvalve.net, som fokuserer på utgivelser med eksperimentelle elektroniske utskeielser, improvisasjon, støy og sånn.

mer info og lyd av Chefkirk finnes her;

http://tibprod.com/chefkirk.htm
http://www.myspace.com/chefkirk111

——-

Harald Fetveit & Per Gisle Galåen DUO
Fetveit og Galåen improviserer fram vellyd ved hjelp av elektriske instrumenter.

Per Gisle Galåen: I band som Slowburn, DEL, Birds, Ranheim, Kobi mm, og solo under navnet Crazy River. Har samarbeidet med bl.a. Jojo Hiroshige, Greg Malcolm, Makoto Kawabata, Keiji Haino, Anla Courtis, C Spencer Yeh, Alexander Rishaug, Carlos Giffoni mfl.

Harald Fetveit: Spilt med bl.a. Ava Mendoza Jacob Felix Heule Tony Dryer John Hegre Agnes Hvizdalek Jacob Willersrud Børre Mølstad Ketil Gutvik Lucio Capece Guro Moe Håvard Skaset Lene Grenager Hild S Tafjord.

Disse to er også de skyldige parter bak Dans For Voksne i Oslo, som er et fantastisk konsertkonsept med massevis av saftige konserter året rundt bortimot. Disse kveldene er absolutt noe å få med seg om man er i Oslo av en eller annen merkelig grunn.

——-

Audun Eriksen er egentlig utdannet marinbiolog, men har drevet som freelance musiker siden 1993. Med et stort fokus på hacking av lavbudsjetts-elektronikk, open source programmvare og generellt en jævli kul innstilling til det han driver med, er som regel konserter med Audun inne i bildet alltid verdt å få med seg. Audun var tidligere gitarist i godband som Albino Slug og Corporate Deathburger, og er også medlem av det legendariske Trondheimsbandet The Four – ett av de merkeligste og mest mystiske banda siden åttitallet. I høst var han også å finne i vannet som en del av Snorkel, når de spilte i Pirbadet under Trondheim Matchmaking 2009. Mer info om Audun kan du finne på hans hjemmeside http://www.auduneriksen.com

——-

Klubb Kanin arrangeres av TEKS i samarbeide med Babel – Visningsrom for kunst.