[tab: info]

Sted: TEKS lokaler.

Den aller første workshopen i TEKS nye lokaler ble gjennomført med stort hell da Tom Buggs kom og holdt kurs i bygging av W.O.M. Workshop synthen, noe som også inkluderte en liten basisintroduksjon til enkel elektronikk. 15 fornøyde deltagere bygde hver sin analoge minisynth i løpet av de 6 timene som workshopen varte.

[tab: presseskriv]

TEKS første workshop i nye lokaler (Verftsgt. 4, gml. Ørens Mek.) blir innledet med denne 6-timers workshopen hvor Tom Buggs, England, kommer og lærer bort litt elektronikk med sin Workshop Osc Machine.

W.O.M. Er designet fra bunnen for å være et enkelt gjør-det-sjøl byggesett man ikke trenger tidligere kunnskap om elektronikk for å sette sammen, alt du trenger er vilje til å bruke en loddebolt og følge enkle instruksjoner. Workshopen går kort fortalt ut på at hver deltager får bygge sin egen W.O.M. Dette er en hands-on workshop hvor elektronikk-teori møter praksis i et kult lite instrument du tar det med hjem på slutten av dagen.

Litt mer om synten:

WOM er en liten synthesizer som inneholder 3 oscillatorer, 3 kanals mikser, en rekke brytere og skruknotter for å endre diverse parametre av lyden med, samt 13 kroppskontakter som man spiller på ved rett og slett å ta på dem. Din egen kropps motstand utgjør en viktig faktor for hvordan lyden blir.

[tab: pictures]

Foto:  Ola Nordal

[tab:END]