Norwegian only

ReMida og TEKS inviterer til lydeksperimentklubb hver tirsdag, i ReMidas lokaler på Svartlamoen. Vi vil her bygge nye og spennende instrumenter av forskjellig sort, resirkulere og modifisere gamle instrumenter, hacke elektroniske duppeditter, bedrive circuitbending av elektroniske lydleker, og kanskje til og med bygge enkle synther og støymaskiner fra scratch?

I utgangspunktet er fokuset på eksperimentelle akustiske og analoge bizarroinstrumenter, men mulighetene skulle også være til stede for litt tukling med mykvare, om man har lyst til det. Man trenger absolutt ingen kompetanse for å bli med på leken, man gjør akkurat det man har lyst til i sitt eget tempo. Det blir litt sånn kosetime på lydsteroider eller noe. Artig blir det garantert!

Så, om du er en av de som har etterlyst muligheten for å ha en plass å komme sammen for å mekke og pusle med lydrelaterte ting, vit din besøkelsestid!

Vi stiller med verktøy, noe brukbart skrot, kaffe og te. Du stiller med deg selv, eventuelle dingser/skrot/matriale du vil bruke i bygginga. Sammen lager vi koslig stemning og har det morro med å lete etter nye og hittil uhørte lyder og instrumenter.

Velkommen hver tirsdag kl. 18:30.

Håper å se DEG der!

hilsen
Lydeksperimentklubben.