Tradisjon tro holder Klubb Kanin sin tradisjonsrike og sesongfaste Julekanin nok en gang, hvor vi celebrerer høytidene som eventuellt måtte passe deg å celebrere rundt disse høye tider.  Følgende gavepakker vil pakke seg selv ut å opptre med sine selvskrevne salmer som lovpriser både det ene og det andre på sine respektive måter:

Mrtnplmr

Uvisst hva denne særdeles nissete mannen skal gjøre, om han skal gjøre ting selv, være med andre denne kveld, eller kun være med på julejammen.  Julejammen sa vi smør!

Tonulenul

Høytidelig duo som antakeligvis kommer til å fremføre andre ting enn ribbefett.  Ribbefett nok lizm

Gautokeino

Pepperkakemannen med forkjærlighet for vann som faller fra høyder, har etter sigende noe knasende godt på lager.  Man tager hva mannen lager.

Elektrosopp

Noen har fått med seg nissens kobling til fluesopp.  Ikke alle har fått med seg at sopp også kommer i elektroformat, også utenfor soppens høysesong som jo er sopptember.  Soppass.

Swamps Up Nostrils

Uten nok skjeggvekst til å få ordentlig nisseskjegg, prøver dette mennesket allikevel å feste noe hårvekts i postkassa i god tid, da alle vet at er det noe som går litt seinere i desember så er det jo posten.  Julekort og godt.

A melodyc shivering

Snømannen fra nord egger oss opp med gullerotnesa si mens han forsøker å ikke smelte med en gang han kommer innendørs.   Koks sukker.

+ Julejam

Engler daler ned i skjul for å komme unna i siste liten før julejammen sparker julen inn for alvor.  Bedre sent enn blodig alvor.

Det er fredag 17 desember

Stedet er BABEL

klokka er 20:00

du går gratis inn på Klubb Kanins Julekanin…