[tab: info] [lang_no] Sted: Babel – visningsrom for kunst

Artister som opptrådde denne kvelden var Linn Halvorsrød, Dead Lazarus, MRTNPLMR og Swamps Up Nostrils. Det ble også en jam til slutt hvor alle artistene opptrådde sammen.

Linn Halvorsrød var førstekvinne ut denne kvelden, med droner og feltopptak.  Dead Lazarus var andre artist ute denne kvelden, med analoge feedbackorienterte droner.  MRTNPLMR spilte som nummer 3, julemusikkdisseksjoner, og okkult julehistorie var noen av ingrediensene.  Swamps Up Nostrils spilte som nummer 4 med en circuitbenda leke, rosenkol, og egenprodusert software i pure data.

Vi slenger oss på lasset med feiring av et eller annet viktig som tydeligvis skjer rundt disse tider. En eller annen hedning fant tilsynelatende for mange tusen år siden ut at det at det blir så jævli mørkt sannsynligvis er en god grunn til å slenge ihop en fest og trøkke i oss absurde mengder feit mat, og siden har alle de fleste andre større og mindre religioner og kjøpelystne blitt med på lasset. Hvorfor kan man spørre seg? Ifølge internett har det noe med fluesopp å gjøre. Nissen er visstnok en fluesopp, eller har oppstått som resultat av høytsvevende konsum av nevnte “narkosopp” i de førkristne tider. Seriøst! Om du betviler faktagrunnlaget bak påstandende i denne lille informative teksten kan du jo søke på internett selv, bare skriv inn psychedelic santa claus i gugl og se selv! Men nok forhistorie. Klubb Kanin tror på fremtiden, dermed har det liten betydning hvorfor kveldens kanin måtte oppstå, det som har betydning er at vi har 4 gløgge artister som har skikkelig juletrelyst på å få deg til å komme som julekvelden kom på kjerringa. Siden det er nok utgifter rundt disse tider har vi også bestemt oss for å ikke grøte ting til ved å ribbe folk for sine riksdaler ned i sky, derfor er kveldens kanin helt gratis. Julepølse!

Linn Halvorsrød: eksotisk etnisk underbetalt alvemusikk.
Dead Lazarus: dronete nisseverksted med mye bass.
MRTNPLMR: bråkefrekvensinvokasjon av den skikkelig yulete sorten
Swamps Up Nostrils: reinsdyrket julegranulert elektroplingplong.

[/lang_no] [lang_en] Venue: Babel Art Space

A Klubb Kanin Christmas Special

Lineup

  • Linn Halvorsrød
  • Dead Lazarus
  • MRTNPLMR
  • Swamps Up Nostrils
    [/lang_en] [tab: pictures]

    Foto:  Vidar Schieflo

    [tab:END]