[tab: info] [lang_no] Sted:  Babel

29. Mai var Klubb Kanin nok en gang på plass på Babel, også denne kvelden en del av Klubb Kanin vårfestival som foregikk over to dager den 28 og 29 Mai.  Inspirert av tidligere liknende arrangement holdt i blandt annet Oslo av Dans For Voksne, ville også vi i Trondheim prøve oss på en såkalt modulert Grand Prix.  Konseptet er relativt enkelt, man tar lyden fra Eurovision Melodi Grand Prix, delegerer denne til en eller flere artister, hvor så disse gjør absolutt det de måtte finne passende for å transformere denne lyden til noe annet.  Live-remiksing rett og slett.  Deltagende artister var Martin, Vidar, Stig, Eirik, Arnfinn, Thorbjørn og Gaute.  Til tider spilte alle sammen, til tider var det en dedikert artist per Grand Prix artist.  Det kom ikke så fryktelig mange publikummere, men de som var til stede hadde det etter sigende veldig morro.

Dag to er 29 Mai, en Lørdag, denne kvelden blir det trolig tv-skjerm og/eller projektor med grand prix sending dissekert, eller hva man skal kalle det. En ukjent mengde hemmelige artister vil prøve å remikse/modulere/rekonstruere/omforme/derivere/fraktalisere/live-covre/trakkasere/etc. finalistene i Eurovisions melodixxx grand prix finale. Hvordan vil dette se og høres ut? Det vet man ikke før man har vert der. Og da er det altså muligens allerede for sent å angre seg…
[/lang_no] [lang_en] Venue: Babel Art Space

Sound was streamed from the live broadcast of Eurovision Melodi Grand Prix and delegated to the artists who then molded and transformed it into something else in real-time.

The participating artists were Martin, Vidar, Stig, Eirik, Arnfinn, Thorbjørn and Gaute
[/lang_en] [tab: pictures]

[tab:END]