[tab: info] [lang_no] Sted:  Theatercaféen i Trøndelag Teater

Artistene som opptrådde i kveld var Will Guthrie (Australia) & Mikko Savela (Sverige), Too old to die young, og Anders Langstrand og Seth Davis.

Too old to die young åpnet kvelden med sin tilbakelente tilnerming til melodisk eksperimentell ambient, hvor piano og laptop var hovedingredienser.  Anders Langstrand & Seth Davis spilte som nummer to, og fremførte et sett bestående av minimalistisk kontaktmikrofon- og mikserfeedback i samspill med laptop.  Will Guthrie og Mikko Savela avsluttet kvelden med et improvisert støysett som ble fremført ved hjelp av et stort antall selvlagde dingser, perkussive elementer, og effektbokser.

Den 28 April blir det ny Klubb Kanin, denne gang vil vi prøve ut lokalene til den gamle erverdige Theatercaféen på Trøndelag Teater. På spillelista har vi en Australier, en Svenske, en utflytta Amerikaner og en liten håndfull lokale herremenn; Will Guthrie & Mikko Savela, Anders Langstrand & Seth Davis, Too old to die young.

Will Guthrie & Mikko SavelaWill Guthrie kommer fra Australia . Han har masse utgivelser og samarbeid osv. på samvittigheten. En av platene er på Lasse Marhaugs Pica Disk, forresten. Guthrie spiller på en blanding av trommer og skrot. Litt mikker og elektroniske duppeditter. Mikko Savela kommer fra Sverige. Han har med seg en del preparerte gitarer og muligens litt forskjellig rar elektronikk. Will og Mikko spiller sammen.

Anders Langstrand & Seth Davis skal spille sammen for første gang foran et publikum her i kveld. Hva de skal spille vet vi i grunnen ikke. Ei heller hva de skal spille på. Men det antas at det er noe rart, og sikkert litt bråkete, dog også muligens noe fint??

Too old to die young er Claus Sohn Andersen og Marc Casanovas. Claus er tidligere erfart av enkelte publikummere på klubb kanin som del av det elektroakustiske grilldress-bandet Electronic Violations Orchestra. Marc driver vel en del med studioarbeid. Begge er masterstudenter ved musikkteknologilinja på NTNU. Too old to die young spiller litt abstrakte men også litt melodiøse pludrerier med piano og elektronikk.
[/lang_no] [lang_en] Venue: The Theater Café (Trøndelag Theater)

Lineup

  • Will Guthrie (Australia) & Mikko Savela (Sweden)
  • Too old to die young
  • Anders Langstrand & Seth Davis
    [/lang_en] [tab: pictures]

    Foto:  Arnfinn Killingtveit

    [tab:END]