[tab: info] [lang_no] Sted: Babel – visningsrom for kunst

Artister som opptrådde var Tarfield, Gautokeino og SKRR.

Tarfield var først ut med apokalyptiske ambient droner.  Gautokeino var andremann ut med en eklektisk miks av droner, elektronika og dikt. SKRR kollektivet fremførte til slutt sitt musikalske langbord av eksperimentelle elektroniske uttrykk.  Kvelden ble avsluttet med en jam hvor kveldens artister fikk utfoldet seg ytterligere, et par villige publikummere involverte seg også litt.

Tarfield er et splitter nytt prosjekt bestående av medlemmer fra Swamps Up Nostrils og MRTNPLMR.  Uttrykket er enda ikke satt i stein(da det er som navnet tilsier heller satt i tjære), men det spekuleres sterkt i at det dreier seg om seige, dronete saker med mørke undertoner.

Gautokeino sies å være en slags slagernoise.  Beskrivelser som “mongo-moog-madness” har blitt nevnt.  Psykadeliske tendenser med utsvevende sinnsforvirret bråk kan altså muligens forventes.  Dog, som med alt på klubb kanin, så er det jaggu ikke godt å si før man er der å hører hva som skjer!

SKRR (uttales “skurr”) er et Oslo-basert musikkollektiv som jobber med eksperimentelle elektroniske uttrykksformer, lydprogrammering, komposisjon og produksjon av elektronisk musikk. Kollektivets medlemmer har ulik bakgrunn fra uttøvende musikk, komposisjon, musikkteknologi og studioteknikk.      SkRR vil presentere sitt aktuelle prosjekt “SkRRs Elektroniske Langbord” på Klubb Kanin i Trondheim den 12.2.10. Langbordet er dekket opp med SkRRs hjemmeutviklede programvare, livesampling, instrument-maskin-interaksjon og en rekke andre uforutsigbare elementer. Vel møtt!
[/lang_no] [lang_en] Venue: Babel Art Space

Lineup

  • TARFIELD
  • Gautokeino
  • SKRR
    [/lang_en] [tab: pictures]

    Foto:  Arnfinn Killingtveit

    [tab:END]