Klubb Kanin i Theaterkafeen!

Den 28 April blir det ny Klubb Kanin, denne gang vil vi prøve ut lokalene til den gamle erverdige Theatercaféen på Trøndelag Teater. På spillelista har vi en Australier, en Svenske, en utflytta Amerikaner og en liten håndfull lokale herremenn;  Will Guthrie & Mikko Savela, Anders Langstrand & Seth Davis, Too old to die young.

Will Guthrie & Mikko Savela

Will Guthrie kommer fra Australia . Han har masse utgivelser og samarbeid osv. på samvittigheten. En av platene er på Lasse Marhaugs Pica Disk, forresten. Guthrie spiller på en blanding av trommer og skrot. Litt mikker og elektroniske duppeditter. Mikko Savela kommer fra Sverige. Han har med seg en del preparerte gitarer og muligens litt forskjellig rar elektronikk. Will og Mikko spiller sammen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=z0u-733QF6E&feature=player_embedded

Anders Langstrand & Seth Davis

Anders og Seth skal spille sammen for første gang foran et publikum her i kveld. Hva de skal spille vet vi i grunnen ikke. Ei heller hva de skal spille på. Men det antas at det er noe rart, og sikkert litt bråkete, dog også muligens noe fint??

Too old to die young

Too old to die young er Claus Sohn Andersen og Marc Casanovas. Claus er tidligere erfart av enkelte publikummere på klubb kanin som del av det elektroakustiske grilldress-bandet Electronic Violations Orchestra. Marc driver vel en del med studioarbeid. Begge er masterstudenter ved musikkteknologilinja på NTNU. Too old to die young spiller litt abstrakte men også litt melodiøse pludrerier med piano og elektronikk.

Konsertene begynner kl. 20:00

Gratis inngang!