Loading Events

A THOTH WORK

2018 – 2022 / Mixed media installasjon; trepinner, robotikk, supercollider, lyd, video, lys.

A Thoth Work er en multimedial skulpturell installasjon hvor opphengte motoriserte trepinner beveger seg tredimensjonalt i rommet og kontinuerlig “tegner” opp nye figurer og former.

Gjennom en kompleks vev av ulike medier som robotikk, flerkanalslyd, lys og videoprojeksjoner som gjensidig både påvirker, og påvirkes av hverandre og pinnenes bevegelser, danner pinnene nye posisjoner og konstellasjoner.

A Thoth Work er en skulpturinstallasjon i konstant forandring, og konseptet tar utgangspunkt i en idé om pinnene som kunstige livsformer. Verket er et forsøk på å forstå hva denne livsformen kan fortelle oss ved hjelp av sin egen utviklingsprosess gjennom utstillingsperioden.

 

Eirik Blekesaune (f.: 1980) jobber tverrfaglig med kunst innen disipliner som scenekunst, installasjoner, og lydkunst. Han har flerårig bakgrunn som en del av den kunstneriske ledelsen av kunstnerkollektivet Verdensteatret, og han har gjort prosjekter under eget navn og i samarbeid med andre, som bl.a. regissør, lyddesigner, scenograf, og visuell kunstner.

Som en del av den kunstneriske prosessen utvikler han egne dataprogrammer, mekaniske konstruksjoner og elektroniske kretser for produksjonene sine. Han har en mastergrad i musikkteknologi fra NTNU.

Details

Start:
January 28
End:
March 27
Event Categories:
, , , , ,

Other

Åpningstider | Opening hours
Ons. – søn. 12.00 – 16.00 / Wed. – Sun. 12 pm – 4 pm

Venue

TEKS.Studio
Nedre Bakklandet 20 C
Trondheim, 7014 Norway
+ Google Map
View Venue Website